2015. augusztus 11., kedd

Tizennyolcaskarikás


Már most az elején leszögezném, ez mindenről csak az én saját bejáratú véleményem, nem kötelező egyet érteni, sőt még elfogadni sem. Már régóta motoszkált a fejemben, hogy írok erről is és úgy éreztem most jutott el a kapcsolatunk az olvasókkal olyan szintre (*hüpp :')*), hogy megtehetem. 






"A szexben nemhogy nincs kivetnivaló, a szex egyenesen nagyszerű és csodálatos. A nemi érintkezés éppoly természetes velejárója életünknek, mint a táplálkozás, vagy a légzés."
/Louise L. Hay/

Nos, igen. Az erotika, a szexualitás és maga a szex része az életünknek, sőt... Az emberek többsége függő és a hiánya feszültté, nyugtalanná tesz. Ez így van jól. Része az emberi létnek, persze a formája és az, hogy hogyan része az életünknek, azért egyáltalán nem mindegy, mert bizony bélyeg lehet. Tegyük hozzá, sajnos. Férfiként soha nem értettem, miért ennyire különböző a megítélése egy férfi és egy nő szexuális életének és szokásainak. Itt elsősorban arra gondolok, hogy ha egy férfi minden szembejövő nővel lefekszik, akkor ő lesz a legnagyobb "istenkirálycsászár". Ha egy nő megcsinálja, akkor rögtön megkapja a jelzőt, hogy "büdöskurva". Megjegyzés: Sosem értettem miért kurvázzák le a nőket. Baszki kurvának az örömlányokat másnével prostituáltakat hívjuk akik pénzért közösülnek. Aki ingyen csinálja, az nem lehet kurva....
Nézzük reálisan a dolgot: az ok mindig ugyanaz. Leszek kicsit nyers és közönséges. Szeretünk dugni. És én azt mondom nincs ezzel semmi probléma. Mindenkinek magánügye, hogy kivel, mikor és hányszor fekszik össze, ameddig szingliként tengeti az életét. Hiszen igényeink vannak, akárhogy is nézzük. És elérkeztünk ahhoz a részhez amit fontosnak tartok és főleg a hölgyek számára adnék egy-két tanácsot.
Vannak köztünk lányok, akik rettegnek az egyedülléttől és tulajdonképpen kapcsolatfüggők(a vicces az, hogy ők nagy százalékban igen dekoratív leányzók). És emiatt a függőség miatt a "jó szex magához láncol" alapon belemennek az egy éjszakás kalandokba. Pedig hölgyeim, elárulok egy titkot, ez nagyon nem működőképes taktika. 10-ből maximum egyszer fog sikerülni így párt találni. A férfi a következő teljesen egyszerű logika alapján építi fel a dolgokat:
Azt a lányt akit egy éjszaka alatt megkap egy pasi, azt csak és kizárólag a szexre fogja "használni". Az elv a következő: ha velem megcsinálta, mással is megfogja. Ez egyfajta védelmi mechanizmus, arról nem is beszélve, hogy a férfi azért mélyen legbelül szereti a kihívásokat és szeret küzdeni. Szóval azért nem árt ha egy pár hetet kicsit dolgoznia kell az úriembernek, mert úgy mégiscsak édesebb a siker.
Visszatérve az eredeti gondolatmenethez. Gyerekek. Nem kell túl korán kezdeni, mert ha elkezded nem tudod abbahagyni. Viszont ha már elkezdted, akkor csináld ahányszor csak tudod. Ki tudja lesz-e rá még alkalmad? :)


2 megjegyzés:

  1. A mondanivaló dicséretes, a forma viszont nem a legátgondoltabb - picit csapongsz, és bármilyen rövid is a szöveg, érdemes lenne szerintem tördelni.
    Sok sikert a továbbiakban is!

    VálaszTörlés