2016. június 20., hétfő

Alfahím Képző - 4. Lecke


4. Lecke

A lányok a pénzt szeretik!


Azt, hogy az emberek szeretik a pénzt, ez tény. Az élethez és a boldoguláshoz szükség van a duzzadó pénztárcára. A hölgyek meghódításához pedig ez szintén egy út lehet, mivel az anyagi biztonság a családalapítás és az alfahímmé válás egyik alappillére, de erről már korábban firkáltam nektek.
Gazdagnak lenni a kezdetekben családi dolog, nem sok beleszólása van az embernek, hiszen nem sok olyan ember létezik, aki 20 éves korára saját erőből lesz milliomos. Amennyiben az ember ilyen családba születik, nincs nehéz dolga, egyszerűen csak műmájer gavallérnak kell lenni, fizetni a lányok italát és adni a fellengzős gazdagcsávót. Amennyiben nem vagyunk ellátva eurómilliókkal, akkor vannak apró trükkök, amivel a gazdagság látszatát tudjuk kelteni. 
Az első és legfontosabb dolog az öltözködés. A menő éppen aktuális divatmárkák magunkon hordása elképesztően fontos dolog. Ezt pénz hiányában két módon tudjuk pótolni. Az egyik a helyi turkálók aktív látogatása, ahol kilószámra vehetjük a márkás ruhákat, a másik pedig a felvasalható márkajelzés! Merthogy van ilyen, és tökéletesen alkalmazható. Egy tajvani gyerekmunkás sem tud olyan gyorsan nike-t varázsolni a huang-sen-chün pólóból, mint mi ennek a trükknek a segítségével. Egy harmadik megoldás nagymuter igénybevétele, hsizen ha ő a kötögetős fajta, akkor bármikor odahímez az ingedbe egy krokodilt (Lacoste ugyebár).
A másik fontos dolog az autó. Ez manapság státusz szimbólum, az alfahímeknek minimum Audija, vagy BMW-je van ugyebár, amik eléggé fel tudják kelteni a nőnemű egyedek érdeklődését. Minden nőnek megvan a gyengéje ilyen szempontból és ha ügyesek vagyunk, egy-két rávezető kérdéssel ki is tudjuk húzni belőle, hogy mi is a kedvenc márka. Ehhez társuló trükk pedig, hogy vegyünk legalább 4-5 fajta autómárkás kulcstartót, és egy darab slusszkulcsot szerezzünk be(sok nyereményjáték volt, amiben dobálták őket). Amikor elhangzik a hölgy által preferált autótípus, már csak gyorsan el kell tűnni pl. a mellékhelységbe és a megfelelő kulcstartót látható módon kilógatni a zsebünkből. Ahogy ezt a nőnemű lény meglátja, már nyílt is az út a wc-be egy gyors(vagy éppen hosszú, kinek mi) menetre. Persze ha nem a wc-s variációt akarjuk bevállalni, akkor csak ki kell magyarázni, hogy "az autó éppen a szervizben van, a kulcs a zsebemben maradt".
A gazdagoknál az italozás és mások italra való meghívása szintén egyfajta státuszt szimbolizál. Ha egy nőt meghívsz egy italra, akkor az jelzés felé: "Hé, téged akarlak!". Pénz szűkében sajnos ezt nehéz kivitelezni, így valahol meg kéne szorítani a gyeplőt. Ennek két módja van, az egyik az ősi "nemazamineklátszik" trükk. Ennek a lényege, hogy egész este Whisky-t igyunk és megfelelő pillanatokban a poharunkat töltsük fel ice teával. A jótékony hatása ennek, hogy egész este úgy néz ki mintha Jack Danielssel randiznánk, másrészt pedig összesen 1 db. piát iszunk meg, a többit pedig csak feltöltjük. Természetesen a hölgy italát állnunk kell, de így is sokat megúszunk, főleg miután a nők nagy általánosságban azért nem bírják úgy az italt, mint a falusi Lajos bácsi, akinél a napi 20-25 liter bor az alapjárat. Így a hölgynek megvett 3-4. vodkanarancs után már szintén esélyes az út az ágyunk felé, természetesen nem egyedül...
Egy szó mint száz, a pénz beszél, a nő pedig ad a hívó szóra. Persze a legtöbben ezt tagadják, de így van. 
Ha példa kell hozzá: Tegyük fel egymás mellé állítunk két embert, akik egypetéjű ikrek. Az egyik Gucci öltönyben, a BMW kulcsát pörgetve ácsorog, a kezében whisky-s pohárra, a másik pedig sima utcai ruhában, sörrel a kezében és egy buszjegy lóg ki az ingzsebéből... A nő kinek az italra meghívását fogadja el előbb? Kihez fog odamenni? Hát persze... 
Nincs több kérdésem... 

3 megjegyzés:

  1. Nagyon frappáns! :D A lényeg az megvan. De tudod mi a durva? Míg te paródiának szánod, addig tényleg van ilyen! xD Illetve fordítva is manapság akad olyan eset, ahol a férfiak a gazdag nők kegyeit keresik. Akkor is, ha ők is tehetősek. De persze szegényen is. És érdekes, hogy tényleg " a pénz beszél". Illetve, ha pénzed van, bármit megkaphatsz. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, az az igazság, hogy ezt nem feltétlenül szánom paródiának. Persze a megfogalmazás kicsit poénos, meg azért erősen sarkítva van minden az egész sorozatban, de amúgy ezek a dolgok amiket leírok, tényleg működő, valós dolgok, sőt egyet-egyet én is kipróbáltam ezek közül a "praktikák" közül. És működik... :)

      Törlés
  2. Ezek szerint oda kell figyelnem a fèrjemre, hogy hol lengeti az Audink kulcsát...xD csak vicceltem. Azèrt èrdekes ilyet olvasni ès komoly, hogy ezek bejönnek. Durva, hogy ilyen szinten számìt a pènz, hogy ha már kicsit tehetősebbnek tünik a pasi rögtön csùszik a bugyi. Elgondolkodtatò ès nèmikèpp siralmas.

    VálaszTörlés